teaserfoto Bouw een waterhuis
teaserfoto Bouw een waterhuis de Bibliotheek

Minecraft Challenge #10: Bouw een waterhuis!

26 februari 2021 om 09:28 Lokaal/Evenementen Deel je nieuws

Ben jij gek op Minecraft? Ben je tussen de 9 en 14 jaar oud, dan hebben we een prachtige uitdaging voor jou: Biebbouwers, de Minecraftchallenge van de bibliotheek. Doe je mee?

Challenge #10: Bouw een waterhuis!
In maart bouwen we een waterhuis. Met de verandering van het klimaat moeten we nadenken over nieuwe en veilige manieren van bouwen op, boven of onder het water. We koppelen dit aan het prachtige boek ‘Erop of eronder’ van Anne Pek, over de strijd van de Hollanders tegen het water.

Het water in de rivieren stond in februari weer historisch hoog en dat wordt zo langzamerhand best een uitdaging. De aarde warmt op en het ijs smelt en daardoor stijgt het water. Hoe houden wij dan nog droge voeten? In de nieuwe BiebBouwers Minecraft-challenge ga je daarover nadenken. Bouw je huis op, in of onder het water en zorg ervoor dat je droog kunt blijven wonen!

Je maakt kans op toffe prijzen; het boek 'Erop of Eronder'van Anne Pek, een zwemband, een waterpistool of een Minecraft Stickerboek!

Meedoen?

Schrijf je hieronder gratis in door een ticket te reserveren. Je ontvangt de link met de bouwopdracht vanaf in je e-mail (controleer je spambox).

https://bibliotheeknoordwestveluwe.op-shop.nl/41/minecraft-challenge-10-bouw-een-waterhuis

Stuur vóór 22 maart screenshots of een filmpje van jouw waterhuis naar: educatie@bibliotheeknwveluwe.nl.

Vergeet daarbij niet je naam, telefoonnummer, leeft?d en woonplaats te vermelden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie