VVD-lijsttrekker Mark Rutte.
VVD-lijsttrekker Mark Rutte. ANP

Mark Rutte: ‘Putten is een supermooie plek’

9 maart 2021 om 10:04 Recreatie

PUTTEN Het was niet de eerste keer dat hij Putten als favoriete vakantiebestemming noemde, maar dinsdagmorgen deed VVD-lijsttrekker Mark Rutte er op NPO Radio 2 nog een schepje bovenop. 

,,Putten is een supermooie plek op de Veluwe, één van de mooiste natuurgebieden ter wereld’’, zei Rutte in het programma Jan-Willem Start Op, gepresenteerd door Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte.

PRIJSVRAAG De demissionair premier mocht zelf een prijsvraag voor een thermomok bedenken en koos voor zijn favoriete vakantieplek. De luisteraars konden kiezen uit Saint-Tropez, Terschelling, Texel en Putten Gelderland. 

MOESTUINTJE ,,Terschelling is een eiland waar ik graag kom, maar Putten is mijn gaafste vakantiebestemming’’, aldus Rutte. ,,De Ruttes hadden daar ooit een stacaravan. En ik had er als jongetje een kleine moestuin met allemaal doorgeschoten kroppen sla die niet te eten waren. De stacaravan is op een gegeven moment ingezakt of verkocht, dat weet ik niet meer. Daarna hebben we met de familie heel vaak vakanties doorgebracht in een huisje in Putten. Het is echt een supermooie plek.’’ 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie