Flyer stille week momenten
Flyer stille week momenten n.v.t.

Stille week bijeenkomsten

19 maart 2021 om 14:43 Lokaal Deel je nieuws

Ook dit jaar worden er opnieuw stille week “bijeenkomsten” georganiseerd. Dit is een gezamenlijk initiatief van de Hervormde gemeente, Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt, en de Christelijke gereformeerde Kerk. De Stille Week is de laatste week die voorafgaat aan Pasen, vanaf Palmzondag tot en met Stille Zaterdag. In deze week wordt ook Goede Vrijdag gevierd.

Van Maandag 29 mrt tot en met Donderdag 01 apr. Is er elke avond vanuit de Oude Kerk in Putten een uitzending van 19.30u tot 20.00u

Het thema is dit jaar “LEER MIJ UW WEG”

Aan de hand van Bijbellezingen, korte momenten om een tekst te overdenken en psalmen en lijdensliederen, worden we stil bij de weg die Jezus is gegaan, en de nieuwe mogelijkheid die Hij daarmee voor ons heeft gebracht. We bidden dat we een dieper inzicht mogen krijgen, hoe Hij de weg van Lijden tot Heerlijkheid is gegaan, en hoe wij in Zijn overwinning mogen delen. Maar ook om te leren om zijn volgeling te zijn, in zijn voetspoor te gaan, en dit in het dagelijks leven handen en voeten te geven.

Op Stille Zaterdag 3 april wordt er, ook vanuit de Oude Kerk, van 19.30u tot 20.30 een zang-uur met hetzelfde thema uitgezonden. Gezongen wordt dan door Vocaal Ensemble “Devoto” en meerdere virtuele koren. O.a. een virtuele kinderkoor met kinderen uit de CGK, GKV en Hervormd Putten.

Uitzendingen zijn live maar ook op een later tijdstip in de week te volgen via:

www.hervormdputten.nl/kerkdienstenrooster.

Luistert u mee?

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie