Roadtrip Veluwe inclusief lunch to-go.
Roadtrip Veluwe inclusief lunch to-go. VVV Putten+

Tips voor het paasweekend

29 maart 2021 om 18:30 Recreatie

PUTTEN Komend weekend is het Pasen en trekt iedereen er graag op uit. Maar door de beperkende maatregelen kan er veel niet. Daarom heeft VVV Putten de leukste uitjes die wél mogelijk zijn op een rijtje gezet

Roadtrip Veluwe inclusief lunch to-go
Hoe leuk is het om samen met je geliefde of gezin een autorit te maken en onderweg te genieten van de mooiste plekjes op de Veluwe. De route voert je via mooie binnenweggetjes langs landgoederen en kastelen, schaapskooien en Hanzesteden. Onderweg kun je op één van de prachtige uitzichtplekken genieten van een heerlijke lunch.

Picknicken in de natuur
Genieten met je lief, je gezin of met je beste vriendin op de mooiste plekjes in de natuur! Bekijk de website van VVV Putten voor tien tips voor de mooiste picknickplekken. Inclusief de leukste plekken waar kids kunnen ravotten, spelen en hutten bouwen. Vul je picknickmand met lekkere dingen en ga er een middag op uit.

Sportieve activiteiten
Ga je voor een sportieve activiteit tijdens het paasweekend? Huur dan eens een step of een lopifit bij De Blokhut. Neem een verfrissende duik in het buitenbad van Bosbad Putten, waar ze het water trouwens een aangename temperatuur hebben gegeven. Of sla een balletje bij Minigolf Terra Nova. Fun gegarandeerd!

Trek de wandelschoenen aan
Heb jij zin om even een frisse neus te halen? Er zijn genoeg wandelingen in Putten die je kunt lopen. De wandelingen variëren tussen de 2,5 en 25 kilometer. Loop bijvoorbeeld één van de mooie bosroutes of laat je verrassen door het landschap tijdens het wandelen van één van de klompenpaden. Combineer je het wandelen graag met iets educatiefs? Leer Putten kennen tijdens de Historische Dorpswandeling. De routes zijn te koop bij VVV Putten. Maak een afspraak en neem zelf een kijkje in de winkel. Liever nog niet winkelen? Geen probleem we sturen de artikelen graag naar je op of brengen het bij je langs.

Thuis uit eten of lunch to go
Wil jij uitpakken met Pasen maar heb je geen zin of inspiratie om zelf een uitgebreide paasbrunch te maken? Bekijk dan de website van VVV Putten met onze tips voor een lekkere paasbox, picknick, lunch to-go en andere afhaalmogelijkheden.

#mooiputten
VVV Putten is benieuwd wat iedereen gaat doen dit weekend en vindt het heel leuk om dit ook te zien. ,,Deel jij foto’s op Facebook en Instagram met ons? Gebruik #mooiputten of tag ons in je bericht.’’

Voor meer informatie over de activiteiten zie www.vvvputten.nl.

Klompenpad Huinerpad.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie