Rina uit Putten toont de cheque voor de auto.
Rina uit Putten toont de cheque voor de auto. Roy Beusker Fotografie

Rina uit Putten wint auto bij ‘Miljoenenjacht’

4 april 2021 om 22:23 Mensen

PUTTEN Rina uit Putten heeft zondagavond een splinternieuwe auto gewonnen in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ van SBS6. 

Presentatrice Linda de Mol maakte bekend dat Rina met de auto naar huis ging nadat een andere deelnemer – Britt uit Groningen – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. ,,Hij is prachtig. Ik ben superblij en ga er zelf in rijden’’, was volgens SBS6 de reactie van Rina.

Een inwoner van Enschede speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 550.000 euro.

RICHTLIJNEN Net als vorig jaar is ook in dit seizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ volgens SBS6 rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen vanwege het coronavirus. ,,Daarom zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio. Eén van de aanwezige deelnemers maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot vijf miljoen euro winnen.’’

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie