Suzanne van den Bor (VVV Putten): ,,Een toerist komt voor de totaalbeleving.''
Suzanne van den Bor (VVV Putten): ,,Een toerist komt voor de totaalbeleving.'' Mariahoeveputten.nl

Inspiratie Masterclass voor Puttense gastvrijheidsbranche

8 april 2021 om 13:37 Recreatie

PUTTEN VVV Putten, gemeente Putten en de Puttense Recreatie Ondernemersvereniging (PROV) organiseren woensdag 21 april een online event: de Inspiratie Masterclass. Het event kan gratis bijgewoond worden door iedereen die werkzaam is in de Puttense gastvrijheidsbranche en die in direct contact staat met bezoekers.

‘Waarom zijn gastvrije bedrijven en mensen succesvoller? En hoe bieden we de toerist een totaalbeleving in Putten?’ Tijdens de gratis masterclass komen die vragen aan de orde en kan iedereen die werkzaam is in Putten in de gastvrijheidsbranche zich laten inspireren door de praktische handvatten en herkenbare praktijksituaties.

De gastvrijheidsbranche is ontzettend groot. Het gaat niet alleen om accommodaties zoals hotels, campings en bungalowparken, maar ook om personeel in de horeca, winkeliers, mensen die werken bij toeristische attracties of organisatoren van evenementen.

TOTAALBELEVING ,,We vinden het ontzettend leuk dat we, ondanks de corona-maatregelen, nu toch het seizoen samen kunnen starten”, aldus Suzanne van den Bor van de VVV Putten. ,,Een toerist komt voor de totaalbeleving. En een totaalbeleving bied je niet alleen, daar heb je ook andere ondernemers en organisaties bij nodig.” Van den Bor geeft aan dat samenwerken en gezamenlijk de puntjes op de i zetten nu nog belangrijker is dan het al was.

GEHEIM Tijdens het online event willen de organiserende partijen iedereen weer enthousiast maken voor de komende zomer. Gastvrijheidsexpert Laura de la Mar geeft tijdens de masterclass een presentatie over het geheim van gastvrijheid. Zij laat zien dat gastvrijheid geen trucje is en je door middel van echte en oprechte aandacht het verschil kunt maken in het leven van anderen. Ook krijgen de deelnemers aan de Masterclass nieuwe inzichten die ze direct op hun werkvloer kunnen toepassen, waardoor medewerkers niet als salestijgers te werk gaan, maar als gastheren en -vrouwen en dit te zien is in de omzet.

IN HET ZONNETJE Tijdens de Masterclass worden daarnaast de nieuwste ontwikkelingen van de toeristische bedrijven in Putten gepresenteerd en de deelnemers worden verwend met een ‘goodiebox’. Van den Bor: ,,Voordat zij alle bezoekers in het zonnetje gaan zetten doen wij dat eerst met hen, want op enthousiaste, gastvrije mensen moet je zuinig zijn!”

De Inspiratie Masterclass vindt plaats op woensdag 21 april van 10.00 tot 11.45 uur. Belangstellenden voor het evenement kunnen zich aanmelden via 247green.studio/vvv

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie