Afbeelding
Pixabay

Zorggroep draagt hulp bij huishouden Putten over aan Eefke

15 april 2021 om 14:34 Zorg

PUTTEN Zorggroep Noordwest-Veluwe draagt per 1 juni de dienst Hulp bij het huishouden in Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet over aan Eefke Thuishulp. 

,,Eefke Thuishulp neemt niet alleen alle medewerkers die hulp bij het huishouden bieden over, maar zorgt er ook voor dat cliënten de medewerker kunnen behouden van wie zij nu al hulp bij het huishouden krijgen’’, meldt de zorggroep in een persbericht. ,,Ook de coördinatoren van hulp bij het huishouden gaan voor Eefke Thuishulp werken. Cliënten kunnen dus blijven rekenen op vertrouwde gezichten.’’ 

De zorggroep meldt er ,,alle vertrouwen in te hebben dat zowel cliënten als medewerker in goede handen zijn bij Eefke Thuishulp’’. 

SOEPELE OVERGANG Zorggroep Noordwest-Veluwe maakte eind februari bekend per 1 juni te stoppen met hulp bij het huishouden. De zorgorganisatie vindt het financieel onverantwoord om hiermee door te gaan. Regiomanager Roelof Hoving kondigde toen al aan zo snel als mogelijk contact op te nemen met zorgorganisaties die een nieuw contract met de gemeente zouden krijgen. ,,,,Wij gaan dan direct met hen in gesprek over een soepele overgang van onze cliënten en medewerkers. Ik verwacht dat dit binnen drie maanden moet lukken’’, aldus Hoving eind februari. 

In de gemeenten Putten, Ermelo, Harderwijk en Nunspeet gaat het volgens hem om circa 1.200 cliënten en ongeveer 275 medewerkers.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie