Tjardo Vollema.
Tjardo Vollema. Freddie Westerhof

Puttenaar in finale ‘Mooiste Man van Nederland’

23 april 2021 om 15:42 Mensen

PUTTEN Tjardo Vollema (21) uit Putten staat zaterdag 1 mei in de landelijke finale van Misters of The Netherlands. Hij ‘strijdt’ daar met dertig andere mannen om de titel ‘Mooiste Man van Nederland 2021’.

De finale wordt gehouden in evenementenlocatie De Arendshoeve in Amsterdam. Dat gebeurt volgens de organisatie tijdens een ‘coronaproof’ liveshow.

INSTAGRAM Tjardo Vollema had tot september vorig jaar geen enkele ervaring met modellenwerk, maar werd via Instagram benaderd door Misters of The Netherlands. ,,Ze hadden foto’s van mij gezien en volgens hen zou ik een uitstekende kandidaat kunnen zijn. Dat kwam dus volledig uit de lucht vallen. Ik was vereerd en heb deze kans met beide handen aangepakt.’’

FOTOSHOOTS De Puttenaar, die een hbo-opleiding Creative Business volgt in Leeuwarden, heeft de afgelopen maanden heel wat fotoshoots achter de rug. Zowel via Misters of The Netherlands als door fotografen die hem benaderden na de selectie voor de finale van mooiste man.

ECHTE PUTTENAAR Tjardo verbleef de afgelopen tijd vanwege de coronamaatregelen in het onderwijs meer in Putten dan in Leeuwarden. Hij is in het dorp geboren en opgegroeid, voetbalt bij Rood-Wit ‘58, gaat naar de sportschool bij Wellness Centre Putten en werkt bij LegHetVast in Putten, video en tv voor goede doelen. 

ZELFVERTROUWEN De Puttenaar gaat vol zelfvertrouwen naar de finale in Amsterdam. ,,Ik heb net zoveel kans als de andere deelnemers, dus ook ik kan winnen.’’ 

Paul Luzineau was de winnaar van de laatste verkiezing in 2019. Hij won in februari 2020 ook de internationale finale van Manhunt International in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Zaterdag 1 mei draagt hij de landelijke titel over aan zijn opvolger.

De finale is live te volgen via de Facebookpagina van Misters of The Netherlands.

Tjardo Vollema
Tjardo Vollema
Tjardo Vollema.
Tjardo Vollema
Tjardo Vollema.
Tjardo Vollema.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie