Afbeelding
WCP

Gratis winkelen en elektrische fiets met kassabon in Putten

3 mei 2021 om 14:55 Zakelijk

PUTTEN In Winkelcentrum Putten staat de maand mei in het teken van de Kassabonnenactie. Tot en met maandag 31 mei kan iedereen met zijn of haar kassabon fraaie prijzen winnen. ,,Gooi je kassabon dus niet weg, maar lever hem in bij VVV Putten. Er is voor een waarde van meer dan 4.500 euro aan prijzen te winnen’’, aldus de organisatie.

De ondernemers van Winkelcentrum Putten zijn dankbaar dat zoveel inwoners van Putten trouw zijn gebleven door lokaal te blijven kopen. Ze hopen, nu de winkels weer open mogen zonder afspraak, veel mensen te zien. Veel ondernemers hebben het nog steeds niet makkelijk, maar zijn creatief en strijden ervoor om overeind te blijven. Zo hopen ze ook na de corona een gezellig winkelcentrum te behouden waar toeristen en inwoners uit Putten en omgeving kunnen genieten van de horeca en de unieke en eigentijdse winkels.

GRATIS WINKELEN Naast de vele prijzen zijn er vier weekprijzen te winnen waaronder een minuut gratis winkelen bij de Dekamarkt, Lidl en PLUS Wilmink. Als hoofdprijs wordt er, met medewerking van Ligtrink2wielers, een elektrische fiets van het merk Qwic ter waarde van 2.249 euro verloot.

MEEDOEN ,,Na iedere aankoop schrijf je op de achterzijde van de kassabon je naam, telefoonnummer en e-mailadres. De kassabon kun je in de daarvoor bestemde bus bij VVV Putten deponeren’’, licht de organisatie toe.

Alle kassabonnen van alle ondernemers in Winkelcentrum Putten doen mee met de Kassabonnenactie. Dus ook supermarkten, restaurants en kassabonnen van ondernemers die geen lid zijn van ondernemersvereniging WCP.

Prijswinnaars ontvangen in de eerste week van juni persoonlijk bericht via e-mail en/of telefoon. Kijk voor het overzicht van alle te winnen prijzen en de actievoorwaarden op www.winkelcentrumputten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie