Afbeelding
tatyana_tomsickova

Bibliotheek weer open voor bezoek

18 mei 2021 om 13:15 Maatschappelijk


PUTTEN Voor het eerst in 2021 opent de bibliotheek weer haar deuren voor bezoekers. Leden kunnen hun lenerspasje afstoffen en vanaf donderdag 20 mei weer langskomen om zelf boeken uit te zoeken en in te leveren in de ‘AnderhalvemeterBieb’ in Putten, Ermelo, Harderwijk en Elspeet.

De bibliotheek opent met de reguliere openingstijden als AnderhalvemeterBieb. Dit betekent dat de vestigingen zo zijn ingericht dat bezoekers gelimiteerd naar binnen kunnen. Eén van de voorwaarden is dat iedereen bij de ingang een mandje meeneemt en 1,5 meter afstand houdt tot andere bezoekers. Bij het gebruik van een werk- of studieplek is registratie verplicht.

RESERVEREN OF BEZORGEN Boeken vanuit huis reserveren is ook mogelijk. Dit kan via de website van de bibliotheek of via de Iguana app. Op die manier hoeven mensen maar kort in de Bibliotheek te zijn. Wie liever (nog) helemaal niet wil langskomen, kan gebruikmaken van de BezorgBieb en de boeken gratis laten bezorgen.

Leden van de bibliotheek kunnen zich ook laten verrassen door een boekenpakket te bestellen. Via dit formulier kunnen ze hun voorkeur doorgeven, bijvoorbeeld genre en leeftijd/leesniveau kind. De medewerkers zoeken dan maximaal vijf boeken uit. Zodra de reservering of het boekenpakket klaarstaat, ontvangen deelnemers een bericht en kunnen ze het komen ophalen.

Bibliotheek Noordwest Veluwe is bereikbaar tijdens de reguliere openingstijden op 085-273 3575. Daarnaast kan iedereen vragen stellen via social media of een e-mail sturen naar info@bibliotheeknwveluwe.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie