Blijdschap na het behalen van de eerste prijs bij team D9 van Jazzdans Orion.
Blijdschap na het behalen van de eerste prijs bij team D9 van Jazzdans Orion. Orion

D-team Jazzdans Orion wint online kampioenschap

21 juni 2021 om 08:18 Overig

PUTTEN Het team D tot en met 9 van Jazzdans Orion uit Putten heeft zaterdag een online jazzdanskampioenschap gewonnen. Dit team staat onder leiding van Zoë Kamphuis.

,,Zij wisten al hun twaalf tegenstanders achter zich te laten en behaalden een prachtige eerste plaats met een puntentotaal van 16.20. Zij mogen zich dan ook online kampioen noemen in hun categorie’’, meldt Esther Heidekamp van Orion. 

Ook het B-team tot en met 13 onder leiding van Anne-Will van den Brink deed mee. ,,Zij hadden twee tegenstanders. Met hun vrolijke dans behaalden zij een mooie derde plaats met een puntentotaal van 23.45. Als laatste was het de beurt aan de C tot en met 13 onder leiding van Mariska Willemsen. Zij hadden vijftien tegenstanders en hebben een mooie vijfde plek behaald met een puntentotaal van 16.25. Aanstaande zaterdag 26 juni zijn de C tot en met 19, de B tot en met 16 en de B tot en met 19 van Jazzdans Orion aan de beurt.’’

De uitslagen werden zaterdag bekend gemaakt tijdens een livestream van de online jazzdanswedstrijd. De opnames vonden een paar weken geleden al plaats.

Team B13 van Jazzdans Orion.
Team C13 van Jazzdans Orion.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie