Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Pixabay

Interactieve ouderavond GGD: Help! Hoe begeleid ik mijn puber de zomer door?

25 juni 2021 om 12:38 Zorg

PUTTEN Na een lange tijd van coronabeperkingen gaat de samenleving in een snel tempo open. De versoepelingen stellen menig ouder ook voor de vraag: ‘Hoe begeleid ik mijn puber de zomer door’? Gaan de jongeren straks helemaal ‘los’ en hoe kunnen we ze hierin begeleiden? En hoe zorg je ervoor als ouder dat je in gesprek blijft met je kind over wat wel en niet kan? Dat is het thema van de interactieve ouderavond die door de drie samenwerkende GGD-regio’s in Gelderland op 6 juli van 20.00 tot 21.15 uur wordt georganiseerd.

Ouders gaan tijdens deze avond met elkaar in gesprek over verschillende thema’s zoals alcohol, invloeden van vrienden en veilig vrijen. Deskundige begeleiders van de GGD geven tekst en uitleg. In het laatste kwartier van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om vragen te stellen aan de sprekers. De bijeenkomst is bedoeld voor alle ouders met pubers thuis en is via YouTube te volgen. Aanmelden kan via de website https://ggdgz.nl/ouderavond-zomer

Voor allerlei vragen over de opvoeding van kinderen kan iedereen ook de GroeiGids app raadplegen. Hierin staan handige tips voor elke levensfase van kinderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie