Afbeelding
Nico Pranger

Veel belangstelling voor sportevenement Gymnastiekvereniging Orion

28 juni 2021 om 09:59 Evenementen

PUTTEN Na weken zonder evenementen was er zaterdag 26 juni eindelijk weer een sportevenement in Putten. Gymnastiekvereniging Orion organiseerde in samenwerking met Kindcentrum Putten en Zorggroep Noordwest-Veluwe een ochtend vol sport en spel voor jong en oud. Het evenement trok veel belangstellenden naar het parkeerterrein voor sporthal Putter Eng. Om 10.00 uur begonnen de eerste turn- en freerunclinics en waren er verschillende demonstraties. Ook het Nijntje-plein voor de allerkleinsten werd goed bezocht.

Terwijl de jongeren lekker aan het sporten waren sporten waren, konden de ouderen op veilige afstand alles bekijken. De kleinsten konden naar hartenlust klimmen en klauteren op het Nijntje-plein en tussendoor een sapje drinken bij de sapbar van Kindcentrum Putten. Er waren diverse jazzdans-groepen die hun dansen lieten zien onder toeziend oog van vele bewoners van de zorgcentra en andere belangstellenden.

,,Het was fijn om, na zo’n heftig coronajaar, de Puttense bevolking een paar leuke uren te kunnen bezorgen. Al met al een geslaagd evenement en zeker voor herhaling vatbaar’’, aldus de organisatie.

De komende twee weken worden de laatste lessen gegeven bij de gymnastiekvereniging. Vanaf 30 augustus hoopt G.V. Orion alle lessen weer binnen te kunnen hervatten. Het nieuwe lesrooster staat vanaf 10 juli op de website.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie