Afbeelding
Boerstaete

Ruim 1200 inschrijvingen voor woningproject Hilary

28 juni 2021 om 11:23 Nieuwbouw

PUTTEN De belangstelling voor het landschappelijk woningplan Hilary is enorm. Bij Boerstaete Makelaardij hebben zich in de afgelopen tijd al ruim 1200 belangstellenden ingeschreven voor het woningproject.

Het project bestaat uit 35 woningen, waarvan 24 goedkope starterskoopwoningen. Daarnaast komen er drie middeldure eindwoningen, vier tweekappers en vier vrijstaande woningen. De bestaande tweekapper aan de Husselsesteeg 22 en 22a wordt vervangen door een nieuwe tweekapper.

Het grote aantal inschrijvingen valt met name toe te schrijven aan de grote behoefte naar betaalbare koopwoningen onder de Puttense jongeren en de aantrekkelijke locatie. Tevens zal er aandacht zijn voor het thema natuurinclusief wonen en worden de woningen gasloos ontwikkeld.

SCHRAANBOS Met de bestemmingsplanprocedure is eind december 2020 gestart. Als alles volgens plan verloopt wordt naar verwachting het definitieve bestemmingsplan inclusief de nota van zienswijzen door de raad van de gemeente Putten aan het eind van het derde kwartaal van 2021 vastgesteld. De straat van het woningproject krijgt de naam Schraanbos.

Met de verkoop wordt naar verwachting gestart in het eerste kwartaal 2022. Informatie en communicatie over de verkoop van de woningen verloopt namens Maatschap Camping Hilary via Boerstaete Makelaardij.

Toekomstig bouwterrein op voormalig camping Hilary.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie