Archieffoto ter illustratie (voor corona).
Archieffoto ter illustratie (voor corona). Landgoed Schovenhorst

Wandelen met gids op Landgoed Schovenhorst

15 juli 2021 om 12:35 Activiteiten

PUTTEN Landgoed Schovenhorst organiseert op dinsdag 20 en 27 juli en vrijdag 23 en 30 juli wandelingen met gids over het landgoed. De wandelingen zijn geschikt voor het hele gezin.


Deelnemers ontdekken tijdens de wandeling geheimzinnige paadjes en bijzondere bomen en genieten van de prachtige natuur op het Landgoed. De gids vertelt onder meer van welke boom de stokjes van een waterijsje of lucifers zijn gemaakt. Ook de boomsoort van waterdicht hout, waar indianen hun boten van maakten, staan op Schovenhorst. De bomen van Landgoed Schovenhorst komen uit de hele wereld en een aantal zijn wel 170 jaar oud.

De wandeling begint om 14.00 uur en duurt circa 1 ½ uur. Deelname bedraagt 5,00 euro per persoon, kinderen van 4 t/m 12 jaar betalen 2,50 euro per persoon. (contant, geen pin aanwezig). De wandeling start bij het infobord tussen ingang Brasserie en het Koetshuis.
Parkeren is mogelijk op de grote parkeerplaats Nieuwe Prinsenweg/ Garderenseweg, dit is circa 500 meter wandelen vanaf het infobord.

De wandeling voert over onverharde paden. Pas kleding en schoeisel daarom aan op de verwachte (weers)omstandigheden.  

Voor meer informatie en aanmeldenwww.schovenhorst.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie