Tuk tuk en eigenaar
Tuk tuk en eigenaar Comunicazione.nl

Bloemenwinkel op wielen

6 augustus 2021 om 13:53 Zakelijk Deel je nieuws

Bloemenwinkel op wielen

Bloemen kopen is nog nooit zo leuk geweest! Met mijn Bloementuktuk rijd ik iedere dag door de regio Putten en de Veluwe. Ik laad mijn wagentje vol met de mooiste boeketten, bloemstukken en kransen. Deze kun je kant-en-klaar bij mij kopen. Mijn werk is altijd eerlijk en uniek. De materialen koop ik in bij een eerlijke bloemenhandel. Daarom zijn mijn boeketten seizoensgebonden.

Eerlijk

Voor al mijn werk geldt dat ik mijn bloemen via eerlijke handel inkoop en zoveel mogelijk gebruikmaak van duurzame materialen. Zo koop ik mijn bloemen bij een eerlijke bloemenhandel en zoek ik duurzame materialen uit om de mooiste creaties te maken. Ook let ik erop om boeketten aan te bieden met bloemen uit het seizoen. Dat zorgt voor minder verspilling.


Over Art of the Flower

Ik heb een grote passie voor het werken met verse bloemen, dus ik wilde daar graag mijn werk van maken. Maar ik wist ook dat de bloemenindustrie lang niet altijd eerlijk is. Daar wil ik met mijn bedrijf een kleine verandering in brengen.
Mijn slogan is niet voor niets: eerlijk en uniek. Ik wil altijd uniek werk leveren. Dit doe ik door mijn eigen stijl duidelijk naar voren te laten komen in alles wat ik maak. Maar ik wil ook altijd eerlijk werk leveren. Ik gebruik goede materialen en ben altijd op zoek naar duurzame alternatieven. Ik koop mijn bloemen in via eerlijke handel. De groothandel waar ik mijn bloemen inkoop is duurzaam. Ik vind dat zelf heel belangrijk, dus wilde ik ook die keuze maken in mijn eigen bedrijf.

Door mensen een creatief en uitgesproken bloemstuk mee te geven, wil ik laten zien wat er mogelijk is. Bij bloemen heb je standaardkleuren die goed te combineren zijn. Maar ik experimenteer dan liever nog wat door. Dan gooi ik er juist zwart ook bij, zodat je wat spanning in de mix krijgt. Ik zoek altijd het randje op en ik probeer verschillende kleuren en stijlen. Ik wil dat andere mensen ook zien welke kunst je kunt maken met bloemen

Boeketten en tuktuk
Eigenaar en boeketten en tuktuk
Bakfiets met boeketten
Liggende foto met bakfiets en boeketten
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie