Afbeelding
Theater Stroud

Theaterprogramma Theater Stroud huis-aan-huis verspreid

19 augustus 2021 om 14:29 Podiumkunsten

PUTTEN Vanaf de tweede week in september wordt de nieuwe brochure met het theaterprogramma van Theater Stroud huis-aan-huis in Putten verspreid. In de gids staan 22 prachtige voorstellingen van verschillende genres: ,,Van muziek en cabaret tot literair en kindertheater, we hebben geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk aanbod neer te zetten om iedereen een leuke avond uit te bezorgen!”

Brochure 2021-2022 valt vanaf tweede week september op de deurmat!

Voorzitter Astrid van Schaik: ,,De nieuwe brochure wordt niet alleen binnen Putten verspreid maar ook in het buitengebied. Hiermee komen we op een verspreiding van ruim 10.000 stuks. We willen het nieuwe theaterprogramma natuurlijk bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht brengen maar niet iedereen ontvangt de gids thuis, bijvoorbeeld door een nee-nee-sticker. In dat geval kunnen bewoners van Putten de brochure gratis ophalen bij het VVV-kantoor, de bibliotheek of bij Stroud aan de Brinkstraat. Voor actuele informatie over de voorstellingen zijn we actief op Facebook, Twitter, Instagram en natuurlijk onze website.’’

PROGRAMMA ,,We zijn ontzettend trots op ons programma. Vooral als je bedenkt welke corona-obstakels we hebben gehad! Naast het inhalen van alle vooruitgeschoven voorstellingen zijn er komend theaterseizoen 2021-2022 ook nieuwe voorstellingen geprogrammeerd! Al met al staan er 22 topvoorstellingen in de mooie theaterzaal in Stroud. Zo starten we in september het seizoen met een prachtige voorstelling van Debby Petter, gevolgd door een cabaretvoorstelling van Richard Groenendijk. Begin november komt pianist cabaretier Fabian Franciscus en natuurlijk zijn er ook weer twee kindervoorstellingen, begin november Kletskousen. Eind van die maand komt de lang verwachte band The Fortunate Sons of USA, waarvoor helaas geen kaarten meer zijn’’, vertelt Van Schaik. 

Maar dat is nog niet alles, ook in december en in 2022 staat een aantal mooie voorstellingen op het programma. Van Schaik vervolgt: ,,In het kader van PodiumXtra houdt Puttenaar Evert de Graaf een lezing in december. Ook in die maand komt pianist Wibi Soerjadi naar Putten toe met zijn jubileumvoorstelling. Januari van het nieuwe jaar start met een kindervoorstelling in de vakantie. Daaropvolgend cabaret- en toneelvoorstellingen van Fuse, Francis van Broekhuizen, Patrick Nederkoorn, Maartje & Kine, Wim Daniels, Ernest Beuving, Carine Crutzen en Stefan de Walle, tributeband Neil Diamond, Johan Goosesn, niemand minder dan Guido Weijers en The All time big band. Ten slotte als afsluiting van het seizoen is er ná de herdenking op de Dam op 4 mei alsnog in het kader van ‘75 jaar Herdenken en Vrijheid’ een toneelstuk van Jette van der Meij en Bartho Braat.’’ 

Theater Stroud hoopt theaterliefhebbers met dit programma verrassende, inspirerende en leuke avondjes uit te bieden. 

KAARTVERKOOP Theaterliefhebbers kunnen op verschillende manieren kaarten bestellen. Via de website www.theaterstroud.nl of via het VVV-kantoor op Kerkplein 15 in het centrum van Putten. Misschien ten overvloede, maar: de voorstellingen in Theater Stroud worden uitgevoerd met alle op dat moment van toepassing zijnde coronamaatregelen.

www.theaterstroud.nl 

administratie@theaterstroud.nl

facebook/theaterstroud.nl

instagram/theaterstroud

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie