De Week van de Duurzaamheid wordt georganiseerd van 8 tot en met 16 oktober.
De Week van de Duurzaamheid wordt georganiseerd van 8 tot en met 16 oktober. Veluwe Duurzaam

Al veertig bedrijven en organisaties doen mee aan de Week van Duurzaamheid

20 augustus 2021 om 12:06 Natuur en milieu

PUTTEN In de regio Noord-Veluwe is er van 8 tot en met 16 oktober van alles te zien, proeven en ervaren op het gebied van duurzaamheid. Dan is de Week van Duurzaamheid. Zo’n veertig bedrijven en organisaties uit de regio hebben zich al aangemeld. Zij willen tijdens de Week van Duurzaamheid een workshop, kortingsactie, proeverij of andere actie aanbieden. Dit kan zowel online als op locatie bij hun eigen (bedrijfs)pand zijn. Wie ook wil meedoen, kan zich kosteloos opgeven.

Van een warmtepomp tot aan streekproducten en van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen tot aan elektrisch tuingereedschap. Veel Noord-Veluwenaren bieden verrassend veel duurzame en natuurlijke producten aan. Tijdens de Week van Duurzaamheid wordt dit extra in de schijnwerpers gezet. Inwoners maken zo (opnieuw) kennis met het duurzame aanbod in hun eigen regio. Bijvoorbeeld door mee te doen aan een proeverij of een online workshop.

INITIATIEFNEMERS Initiatiefnemers van de Week van Duurzaamheid zijn de zeven regiogemeenten, Waterschap Vallei en Veluwe, provincie Gelderland en duurzaamheidsloket Veluwe Duurzaam.

AANMELDEN Organisaties, bedrijven en inwoners uit de regiogemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Hattem, Nunspeet, Oldebroek en Putten kunnen hun activiteit aanmelden via de website van Week van Duurzaamheid: www.weekvanduurzaamheid.nl/aanmelden.

VELUWE DUURZAAM Bij Veluwe Duurzaam kunnen inwoners en bedrijven terecht voor informatie en advies op het gebied van energiebesparing, verduurzaming van woning, tuin en milieu. Veluwe Duurzaam is het duurzaamheidsloket van de zeven regiogemeenten: Elburg, Ermelo, Hattem, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek en Putten en samenwerkingspartners Waterschap Vallei en Veluwe en provincie Gelderland.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie