Tennisvereniging De Vale Ouwe kijkt terug op een geslaagd open KNLTB toernooi.
Tennisvereniging De Vale Ouwe kijkt terug op een geslaagd open KNLTB toernooi. Vale Ouwe

Geslaagd open KNLTB Toernooi bij de Vale Ouwe

3 september 2021 om 16:41 Tennis

PUTTEN Vanwege de coronabeperkingen werd er voor de eerste keer sinds 2019 weer een open toernooi georganiseerd door PLTC de Vale Ouwe in Putten. Dit jaar werd daaraan voor het eerst de naam van Lubbersen Accountancy en Advies uit Putten aan verbonden. 

De tennisvereniging kijkt terug op een drukbezocht, goed verlopen en gezellig toernooi.

215 tennissers vanuit de hele regio schreven zich in voor dit officiële KNLTB toernooi en speelden in totaal 202 wedstrijden van 22 t/m 29 augustus. Een goede mix van beginners in speelsterkte 8 tot aan de toppers met speelsterkte 3 zorgde ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau aan de bak kon. Er zijn bij het Lubbersen Accountancy 25+ toernooi relatief veel partijen gespeeld, omdat de organisatie ervoor heeft gekozen om de beginnende wedstrijdspelers in te delen in poules en die zodoende meerdere wedstrijden kon wennen aan wedstrijd tennissen. „Meer tennisplezier en dat werd gewaardeerd door de deelnemers. Door de vele wedstrijden en de coronabeperkingen met betrekking tot de sluitingstijd moest het toernooi al in het voorweekend worden gestart en begonnen de wedstrijden midweeks elke dag om 17.45 uur”, legt de organisatie uit.

De sfeer was het hele toernooi gemoedelijk met als hoogtepunten de flesjes water en vers fruit voor de deelnemers verzorgd Dirk van den Broek uit Harderwijk, de belegde broodjes verzorgd door Bakkerij van Looijengoed  en Traiteurslager Veenendaal uit Putten, de wijnproeverij op de donderdagavond verzorgd door Cava22 uit Putten, het eten op de finaledag verzorgd door T-Rex Restaurant BBQ & Smokehouse uit Putten en de gigantische ballenbak en het springkussen voor de kleintjes die op het park zo ook goed beziggehouden werden. 

Het was uiteindelijk over de gehele week gezien prima tennisweer. Met uitzondering van een aantal buien dat voor wat vertraging zorgden, waardoor een aantal wedstrijden naar de hal verplaatst moest worden, spreekt de organisatie van een prima verlopen toernooiweek. Er werd door alle deelnemers met grote inzet en sportiviteit gestreden. Bezoekers en supporters hebben genoten van een groot aantal spannende partijen op het tennispark.

De winnaars van de spannende finalewedstrijden in de 21 gespeelde onderdelen zijn geworden: Albert Bijsterbosch en Petra Grootjans (Vale Ouwe, Putten) in de GD8, Malou van der Helm en Myriam Nijwening (TV Frankrijk, Harderwijk) in de DD8, William Arendsen en Tijs Willemsen (Vale Ouwe, Putten) in de HD8, Danique van de Beek (TV Sparta, Nijkerk) in de DE8, Frank van de Veen (NTC, Nijkerk) in de HE8, Wouter en Berdien van Zelderen (Vale Ouwe, Putten) in de GD7, Elma Drost en Berdien van Zelderen (Vale Ouwe, Putten) in de DD7, Bart Nieuwenweg en Peter Vos (Vale Ouwe, Putten) in de HD7, Marcel Vos (TV Nieuwland, Amersfoort) in de HE7, Chris van Meerveld en Ilse Teunissen (Laakhuisje, Putten) in de GD6, Annamarie Bartels en Kyra Karssen (TV Strokel, Harderwijk) in de DD6, Lars Leugs en Bert Vastenburg (Vale Ouwe, Putten) in de HD6, Dennis Beuman (LTC Vathorst, Amersfoort) in de HE6, Remco Spelt en Hedy Kieft (Vale Ouwe, Putten) in de GD5, Emiel Maat en Max van Straaten (TV Frankrijk, Harderwijk) in de HD5, Robbin van Beijnhem (Manger Cats, Driebergen) en Dyon Schmidt (TC Bemmel, Bemmel) in de GD4, Dyon Schmidt (TC Bemmel, Bemmel) in de DE4, Robbin van Beijnhem (Manger Cats, Driebergen) in de HE4, Melanie ten Brink en Janny Koelewijn (TV Weldam, Hoevelaken) in de DD3 en Mark Flikweert (TC Drive, Sas van Gent) in de HE3.

Aan alle winnaars en verliezende finalisten werd door de toernooileiding een prijs uitgereikt. PLTC De Vale Ouwe organiseert in juli 2022 het eerstvolgende open KNLTB toernooi.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie