Familie Guliker bij vertrek vorige toertocht
Familie Guliker bij vertrek vorige toertocht Lions Club Putten 'Arkemheen'

Lions Club Putten ‘Arkemheen’ organiseert toertocht

13 september 2021 om 10:25 Activiteiten Deel je nieuws

Op zaterdag 18 september as organiseert de Lions Club Putten ‘Arkemheen’ de 6e toertocht ‘For old time(r)s sake’ met oude en zeldzame auto’s. Bezitters van soms speciale auto’s uit heel Nederland komen hiervoor naar Putten.

De opbrengst van deze jaarlijkse toertocht gaat naar goede doelen. Dit jaar zijn dit twee goede doelen.
Enerzijds is dit de kinderen van mensen die ondersteuning van de Voedselbank krijgen. We proberen deze kinderen van mensen die ondersteuning van de Voedselbank krijgen te helpen. Dat is denken in oplossingen! Anderzijds gaat een deel van de opbrengst naar de restauratie van de schoorsteen van het Stoomgemaal Putten. We mogen trots zijn op ons cultureel erfgoed en daarom ondersteunen we dit jaar ook de restauratie van de schoorsteen van het cultureel erfgoed Stoomgemaal Putten: ‘de parel in de Arkemheense polder’.

Het beloofd weer een prachtige tocht te worden dit jaar over en rond de Utrechtse Heuvelrug. De start vindt plaats op het vernieuwde marktplein in Putten. Rond 9.30 uur zal de eerste auto vertrekken. Alle auto’s zijn vooraf op het marktplein te bezichtigen. De toertocht is mogelijk dankzij de vele sponsoren en vrijwilligers.

De hele toertocht is opgezet volgens de geldende RIVM regels.

Wil je meedoen met de Lions Toertocht 2021? Inschrijven kan nog op www.lionsputten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie