Overhandiging cheques aan Voedselbank en Puttens Stoomgemaal
Overhandiging cheques aan Voedselbank en Puttens Stoomgemaal Lions Club Putten 'Arkemheen'

Topopbrengst 6e oldtimer toertocht Lions Putten

20 september 2021 om 13:38 Lokaal Deel je nieuws

De Lions toertocht ‘For old time(r)s sake’ met bijzondere en klassieke auto’s heeft afgelopen zaterdag voor een prachtige opbrengst gezorgd. Dankzij de sponsor bijdragen, de deelnemers en de vele vrijwilligers is er een totaal bedrag van € 11.248 opgehaald. Dit jaar is er voor gekozen de opbrengst te schenken aan twee goede doelen.
Enerzijds is dit de kinderen van mensen die ondersteuning van de Voedselbank krijgen t.b.v. benodigdheden voor het sporten. Anderzijds gaat een deel van de opbrengst naar de restauratie van de schoorsteen van het Stoomgemaal Putten. We mogen trots zijn op ons cultureel erfgoed en daarom ondersteunen we dit jaar ook de restauratie van de schoorsteen van het cultureel erfgoed Stoomgemaal Putten: ‘de parel in de Arkemheense polder’.

De wethouder Roelof Koekkoek van de gemeente Putten vlagde de auto’s af op het Kerkplein. Er was een prachtige route uitgestippeld over de Utrechtse Heuvelrug. Zo’n honderd deelnemers beleefden veel plezier in het puzzelen om de goede route te vinden.    

Bijzondere dank aan onze sponsors o.a  Modesta BV, Guliker’s Gas-en Oliehandel BV, De Hertogh Eten en Drinken, Tommies ‘snoeptomaatjes’, Accountantskantoor Crowe, Heinen Delfts Blauw en Ekris BMW voor de financiële bijdrage en SDC Putten voor gratis ter beschikking stellen van het publicatiebord.

Wil je meedoen met de Lions Toertocht 2022? Inschrijven kan op www.lionsputten.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie