OMS Dames 1 wint ook de tweede wedstrijd

10 oktober 2021 om 10:32 Sport Deel je nieuws

Na drie weken rust en keihard trainen mochten we eindelijk weer een wedstrijd spelen. Dit keer speelden we tegen onze voormalige trainer Wouter Bos en zijn nieuwe team Hellas D2 uit Nunspeet. Vandaag begonnen we de wedstrijd met een teamfoto! Gelukkig had Susannah onze aanvoerdster ons hier goed op voorbereid.

De team spirit was goed en iedereen was scherp. Er zaten hele mooie aanvallen bij waardoor we de eerste set wonnen met 25-19! Ook de tweede set ging als een speer voorbij, deze wonnen we namelijk met 25-13! De derde set waren we minder scherp en maakten we teveel individuele fouten waardoor we deze set verloren met een eindstand van 20-25. Het stond nu 2-1, we wisten dat we de vierde set vanaf het begin alles moesten geven om een 5 setter te voorkomen. We gingen vol energie de vierde set in, en wonnen deze ruim met 25-13.

Deze wedstrijd hadden we een sterke service druk mede door Anita Tolsma, Emma Luitjes en Jantina Bakker. Ondanks dat veel van onze dames op een andere positie moesten spelen hebben we deze wedstrijd met 3-1 gewonnen en hebben we 4 punten gepakt! De tribune zat vol met publiek om ons goed aan te moedigen, we willen hun bedanken! Door twee wedstrijden te winnen staan we nu op een mooie 3e plaats!

De volgende wedstrijd is zaterdag 16 oktober om 17.00 uur. We spelen dan weer tegen Hellas D2 uit Nunspeet, we weten nu hoe ze spelen en wat we moeten doen om ze weer te verslaan. Laten we hopen dat het een mooie en spannende wedstrijd wordt en dat we deze winnend afsluiten.