De bal goed onderschept
De bal goed onderschept Tvbloeme

Rood-Wit’58 verliest ook bij ONA ’53 in blessuretijd

8 november 2021 om 13:10 Sport Deel je nieuws

Net als vorige week verloor Rood-Wit’58 ook zaterdag in Wageningen tegen ONA’53 in de blessuretijd met 2-1. Rood-Wit voetbalde met veel inzet en strijd wat op dit slechte veld bittere noodzaak was en had over de hele wedstrijd zeker een gelijkspel verdiend, maar het mocht niet zo zijn.

Rood-Wit begon de wedstrijd met een straffe wind tegen. De eerste helft werden er voor beide doelen weinig kansen gecreëerd zodat de rust met een 0-0 stand aanbrak.

Na de hervatting nam ONA’53 het initiatief en kwam gevaarlijker voor het Rood-Wit doel. In de 62e minuut kwam ONA’53 door over rechts, waar de bal hard en laag  voor het doel werd geschoten. Tussen alle benen door kwam de bal bij de tweede paal bij de linkerspits van ONA’53 die de bal binnen schoot, 1-0. Rood-Wit gooide er nog een schepje bovenop en werd sterker. Er kwamen kansen wat in de 73e minuut resulteerde in de verdiende gelijkmaken door Bram van Meerveld die de bal hard en hoog in de kruising schoot. Rood-Wit was beter en ging voor de overwinning.  Er kwamen kansen, Gerwin van Nieuwenhuizen was dicht bij een treffer en even later kopte Marijn van Meerveld de bal goed in maar de ONA doelman wist de bal net uit de hoek te tikken. Rood-Wit verdiende minimaal een gelijkspel en speelde op meer, maar In de blessuretijd was het ONA dat profiteerde van niet goed uitverdedigen van Rood-Wit en scoorde de 2-1.

Komende zaterdag is Rood-Wit vrij en de week daarna is op sportpark “De Eendracht” om 14.30 uur Otterlo de volgende tegenstander.