Volle bak bij de eerste editie van de Veluwse Voetbalquiz
Volle bak bij de eerste editie van de Veluwse Voetbalquiz Wilfred van den Brink

Eerste editie Veluwse Voetbalquiz groot succes!

13 november 2021 om 20:20 Sport Deel je nieuws

Op de laatste avond voor de gedeeltelijke lockdown vond de eerste editie van de Veluwse Voetbalquiz plaats.

Maar liefst 21 teams wisten de weg te vinden naar Partycentrum De Huifkar. Er kwamen, verdeeld over 8 rondes, veel verschillende onderwerpen aan bod. Zo waren er o.a. een pasfotoronde, een opstellingenronde en een ronde met vragen over Nederlandse voetballer in het buitenland. 

De quiz begon om 20.00 en was rond 23.30 afgelopen. In teams van maximaal 4 personen werd er gestreden om de Cup-met-de-grote-oren en de hoofdprijs: 4 kaartjes voor de wedstrijd Borussia Monchengladbach- Sc Freiburg.

De avond draaide niet alleen om de winst, maar zeker ook om de gezelligheid. Gastheer Henk van Emous en zijn team hadden het perfect voor elkaar en zorgde ervoor dat niemand iets tekort kwam. Mede-organisator Harry van den Brink: “ De eerste editie is toch altijd spannend; hebben we alles wel goed geregeld? Zijn de vragen leuk genoeg? En het belangrijkste, kunnen we ervoor zorgen dat iedereen het gezellig heeft? Gelukkig kunnen we zeggen dat dit gelukt is, we hebben ontzettend veel positieve reacties ontvangen!”

De winnaar van de avond was het team van SDC 10. Zij wisten onder aanvoering van captain Evert Rozendaal de concurrentie op ruime afstand te houden en verdienden zo dus de wisselbokaal en de 4 wedstrijdtickets. 

Al met al een zeer geslaagde avond die zeker voor herhaling vatbaar is. De tweede editie gaat er dan ook komen in 2022. Geïnteresseerden kunnen alvast mailen naar veluwsevoetbalquiz@hotmail.com, zij krijgen dan ruim op tijd een mail met de datum waarop deze editie plaatsvindt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie