Triton nestelt zich in de middenmoot competitie

15 november 2021 om 10:22 Sport Deel je nieuws

De waterpoloërs van Triton Putten spelen dit jaar in de 3e Bondsklasse regio west en kruizen de degens tegen ploegen uit Alkmaar, Amsterdam en andere randstedelijke gebieden.
Nadat vorig seizoen al na twee wedstrijden de competitie werd stilgelegd is intussen nu zes wedstrijden onderweg. 

In de aanloop naar de competitie heerste er onduidelijkheid of de ploeg van Gerard Wiltvank kon aanhaken op het niveau van deze klasse. De eerste wedstrijden werden zeer ruim verloren en sloop er onzekerheid in de ploeg. Echter, na de winst in de 3e wedstrijd op Hoorn lijkt het lek boven en begint de ploeg wekelijks beter te spelen en neemt het vertrouwen toe. Na een ingecalculeerd verlies tegen titelkandidaat Amstelveen werd er tegen Roelofarendsveen ruimschoots gewonnen (12-5 winst) en speelde de ploeg zaterdag tegen subtopper Aalsmeer een prachtige wedstrijd welke eindigde in een 9-9 gelijkspel.

In de komende weken wordt aangetreden tegen momenteel de top 3 van de ranglijst. VoorTriton een goede gelegenheid te kijken hoe de ploeg zich kan verhouden tegen de topploegen uit de competitie. 
Vooralsnog staan de puttenaren keurig op de 6e plaats van de ranglijst en houdt het gerenomeerde ploegen, waaronder DWK Barneveld, keurig onder zich.    

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie