Uitvoering Jeugd Muziek Podium Putten
Uitvoering Jeugd Muziek Podium Putten Lions Club Putten 'Arkemheen'

Jeugd Muziek Podium Putten gaat door

21 november 2021 om 13:23 Activiteiten Deel je nieuws

PUTTEN Het derde Jeugd Muziek Podium Putten vindt op zaterdag 27 november plaats. Het podium is gestart als initiatief vanuit de Lions Club Putten ‘Arkemheen’ om musicerende jeugd een kans te geven hun talenten te laten zien. 

Met het opheffen van de Streekmuziekschool had de musicerende jeugd geen podium meer. Het jaarlijkse ‘Podium’ biedt de jeugd weer deze mogelijkheid. De uitvoering vindt plaats in theater Stroud met in achtneming van de dan geldende Corona maatregelen. Deelnemers zijn leerlingen van de volgende muziekdocenten: Marieke Booy (viooldocent), Lilian van de Kraats (pianodocent), Micha Tirion (muziekdocent), Kees Does (jeugdorkestleider Excelsior), Martine van den Hazel-Stoffer (dirigent kinderkoor de Jonge Luitjes), Rinette Nesselaar-Zeegers (zangdocent). Rinette is tevens organisator en presentatrice op deze avond.  

De uitvoering start om 19.15 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Toegang is uitsluitend mogelijk op basis van de vooraf aan de deelnemers verstrekte toegangskaarten. Er zijn per deelnemer twee toegangskaarten beschikbaar. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Er is tijdens de voorstelling geen pauze ingelast in verband met de aangescherpte Corona maatregelingen. Voor de bezoekers zijn de Corona maatregelen van toepassing zoals vermeld op www.theaterstroud.nl/maatregelen. Bezoekers wordt gevraagd hun QR code en legitimatiebewijs mee te nemen.

Van de uitvoering door de pianisten, violisten, zangers en het jeugdorkest, worden opnamen gemaakt. Deze zijn vanaf 11 december, 19.15 uur, te bekijken. Op www.lionsputten.nl, onder goede doelen,  wordt kenbaar gemaakt waar de opname is gepubliceerd en te bekijken.      

Het Jeugd Muziek Podium Putten is mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren: Gemeente Putten, Broekhuis Harderwijk ‘hét autobedrijf in de regio Harderwijk’, Zielman makelaardij O.G., De Lange & Kortland Netwerk Notarissen en de Lions Club Putten ‘Arkemheen’.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie