Toneelvereniging Ernst en Luim Putten schrapt voorstellingen

25 november 2021 om 20:08 Lokaal Deel je nieuws

Door de aangescherpte Corona-maatregelen en het toenemend aantal besmettingen hebben we er als Toneelvereniging Ernst & Luim voor gekozen om de voorstelling van 2022 te verplaatsen naar 2023.

Als vereniging waren in augustus nog opgetogen dat we, na een jaar van afwezigheid, eindelijk weer mochten repeteren. Onze vereniging voelt als familie en wat was het fijn dat we elkaar eindelijk weer elke week konden zien.

Door de groeiende Corona-onzekerheid hebben we helaas toch de pijnlijke beslissing moeten maken de komende voorstelling te annuleren. Het financiële risico dat we als kleine vereniging lopen wanneer de voorstelling op het laatste moment nog geannuleerd moet worden of slechts gedeeltelijk gevuld kan worden, is te groot. Daarnaast kunnen we door de 1,5 meter én de afwezigheid van leden door quarantaine niet repeteren zoals we zouden willen.

Eind augustus 2022 starten we weer met repeteren en gaan we verder met hetzelfde stuk als waar we al aan begonnen waren.

Heb je interesse om dan mee te doen? Laat het ons gerust weten! We kijken uit naar een voorstelling in 2023 waar we iedereen weer op een normale manier kunnen verwelkomen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie