Uitvoering Jeugd Muziek Podium Putten
Uitvoering Jeugd Muziek Podium Putten Lions Club Putten 'Arkemheen'

Geweldige optredens bij Jeugd Muziek Podium Putten

29 november 2021 om 13:40 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag vond het 3e Jeugd Muziek Podium Putten plaats. Het podium is gestart als initiatief vanuit de Lions Club Putten ‘Arkemheen’ om musicerende jeugd een kans te geven hun talenten te laten zien. En die talenten lieten de leerlingen zien. Het was genieten voor zowel de leerlingen zelf, de docenten, als het publiek. Rinette Nesselaar-Zeegers presenteerde deze avond.
Uiteraard werden de toen geldige Corona maatregelen in acht genomen. 

Wethouder Roelof Koekkoek opende het podium, ten overstaan van een groot publiek. Wethouder Koekkoek vroeg onder meer aandacht om in deze tijd niet alleen sport te stimuleren, maar ook cultuur waar muzikale vorming deel van uitmaakt.

Van de uitvoering door de pianisten, violisten, zangers en het jeugdorkest, zijn opnamen gemaakt. Deze zijn vanaf 11 december, 19.15u., te bekijken. Op  lionsputten.nl, onder goede doelen,  wordt kenbaar gemaakt waar de opname is gepubliceerd en te bekijken.      

Het Jeugd Muziek Podium Putten is mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende sponsoren:
Gemeente Putten, Broekhuis Harderwijk ‘hét autobedrijf in de regio Harderwijk’, Zielman makelaardij O.G., De Lange & Kortland Netwerk Notarissen en de Lions Club Putten ‘Arkemheen’.

 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie