Afbeelding
Foto door KoolShooters via Pexels

Hoe verras je je naaste met een persoonlijke kerstkaart?

3 december 2021 om 08:26 Partnercontent

Weet je nog, dat vroeger zelf kerstkaarten maken een heuse trend was? Gezinnen hielden de zondag vrij om een lange dag te knutselen. Niet alleen is het ontzettend leuk om aan je eigen kerstkaarten te werken. Ook laat het zien dat je moeite voor iemand gedaan hebt! Of het nu voor je partner is, of voor een kennis uit de buurt. Tegenwoordig maakt men kerstkaarten minder vaak met knutselspullen. Populair is het online vormgeven en laten drukken van kerstkaarten. Je kunt de kerstkaart helemaal naar eigen smaak ontwerpen. Welke kleuren laat je terugkomen op de kerstkaart? Kies je voor een foto van jezelf, of bijvoorbeeld van de woning in de sneeuw, van begin dit jaar? Enzovoorts. 

Combineer een kerstkaart met een flesje wijn

Voor directe familie en bijvoorbeeld voor je partner, is het leuk om de kerstkaart te combineren met een flesje wijn. Zo heeft iemand de mogelijkheid om even heerlijk te ontspannen rond de feestdagen. Een flesje wijn geef je niet los naast de kerstkaart. Leuker is het om een aantal wijnverpakkingen te bestellen, waarmee je het flesje wijn heel feestelijk kunt verpakken. Er zijn online verschillende aanbieders van (bedrukte) wijnverpakkingen te vinden. Zo vind je een verpakking die qua stijl aansluit bij je ontwerp van de kerstkaart. 

Maak een kerstkaart aan je naaste familie en vrienden persoonlijk

Iedereen kent de kerstkaarten waarop naast een korte boodschap alleen een naam staat. Een gemiste kans, want het toont vaak weinig inzet. Veel leuker is het om een kerstkaart persoonlijk te maken. Het reeds gegeven voorbeeld, waarbij je een aantal foto’s op de kerstkaart plaatst, is een van de opties die je hebt. Je kunt de kerstkaart ook gebruiken om herinneringen aan het afgelopen jaar op te halen. Specifiek de herinneringen met je naaste zijn hierbij interessant. Het is leuk voor jezelf om herinneringen op te halen en zeker ook voor de ontvanger van je kaart. Zo slecht was het afgelopen jaar niet! 

Stel een lijstje samen met leuke dingen voor 2022

 Naast het idee om herinneringen uit het afgelopen jaar op te halen, kun je ook alvast vooruitkijken. Welke leuke activiteiten gaan jullie ondernemen in 2022? Stel een lijstje met activiteiten samen, die je op de kerstkaart plaatst. Je kunt ze door het jaar heen afstrepen. Aan het eind van het jaar bekijk je of je alle activiteiten met je naaste ondernomen hebt.  

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie