Pascal en Melissa
Pascal en Melissa Melissa Schuur

Inzamelingsactie Sierra Leone

5 januari 2022 om 17:20 Lokaal Deel je nieuws

Wij zijn Melissa Schuur en Pascal van Manen, afkomstig uit Putten, wonend in Ermelo en gaan in maart onze droom waarmaken. Begin maart hopen wij voor vier weken naar Sierra Leone (Afrika) te vertrekken waar wij ons namens de Wegdam Foundation inzetten voor de We Yone Child Foundation.

In Sierra Leone zullen we op verschillende plekken ons steentje bijdragen. Van lesgeven aan een klas, tot één op één werken met studenten met specifieke behoeften, tot het meewerken aan gemeenschapsprojecten en het assisteren in de gezondheidszorg. Pascal zal zich vooral gaan richten het ondersteunen op school en het geven van voorlichting over het verbouwen van agrarische grond. Melissa gaat zich inzetten in het plaatselijke ziekenhuis en zal op scholen voorlichting geven over gezondheid. Allemaal met het uiteindelijke doel om de bevolking daar wat te mogen leren waar zij zich in de toekomst verder in kunnen ontwikkelen. Wij verheugen ons hierop en weten dat de kinderen en gezinnen ons heel dankbaar zijn. Dat is ons het meeste waard

Samen met de Wegdam Foundation zijn we een inzamelingsactie gestart. Inmiddels hebben wij via social media al een enorme hoeveelheid goederen en financiele bijdragen in ontvangst mogen nemen. We zijn dankbaar voor de vele mensen die met ons mee denken en ons willen steunen. 

Sporten is voor de kinderen in Sierra Leone echt een uitlaatklep, waarbij ze de zware omstandigheden even kunnen vergeten. Om dit te ondersteunen zijn wij nog op zoek naar schoenen, sportkleding, trainingspakken en ballen. 

Verder zijn wij nog op zoek naar kinderfietsen. De kinderen moeten dagelijks wel 15 kilometer naar school lopen, hoe fijn is een fiets dan! 

De goederen en financiele donaties gaan rechtstreeks naar de stichting en zullen niet gebruikt worden voor onze eigen kosten. 

Meer weten over onze actie? Neem gerust contact met ons op via de onderstaande link of doneer op NL55 INGB 0636 4012 86 op naam van P van Manen. 

https://www.facebook.com/100003145868238/posts/4734842883297194/?d=n

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie