Leerlingen van het Morgen College
Leerlingen van het Morgen College Morgen College

Sfeer proeven op het Morgen College

13 januari 2022 om 09:35 Overig

REGIO Het is januari, het moment voor groep 8-leerlingen om kennis te maken met de middelbare scholen. Maar de huidige coronamaatregelen maken het daar niet gemakkelijker of leuker op. Daarom houdt het Morgen College op woensdag 19 januari van 17.30 uur tot 20.30 uur een ‘Open Huis’ met bezoekblokken. Op de locaties De Sypel 2 en Westeinde 31 worden speciale rondleidingen gegeven aan toekomstige leerlingen, hun ouders en andere geïnteresseerden. Er worden verschillende leuke activiteiten georganiseerd en daarnaast is het mogelijk om vragen te stellen.

Tijdens deze rondleidingen zullen er groepjes van maximaal twintig personen (tien leerlingen en tien ouders) rondgeleid worden. Vooraf aanmelden is verplicht en ook vraagt het Morgen College om met maximaal één ouder/verzorger te komen om drukte te voorkomen.

Woensdag 19 januari is hét moment om ongedwongen kennis te maken met de docenten, de verschillende vakken, de studierichtingen, de vele extra’s en natuurlijk, de gebouwen van het Morgen College.

Aanmelden is mogelijk via deze link en de website van het Morgen College. 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie