uitnodiging
uitnodiging Tabitha Nederland

Reünie 28 mei: Meer dan 20 jaar Tabitha Nederland

16 mei 2022 om 09:39 Lokaal Deel je nieuws

In 1999 werd de stichting opgericht en in 2000 vertrok de eerste groep naar één van de kindertehuizen in Bulgarije. Wat ze daar aantroffen was shokerend. Voor ongeveer 100 kinderen was er één buiten toilet, bedden werden gedeeld met 3 of 4 kinderen, er waren luizen en in de winter werden kleding en meubels verbrand om warm te kunnen blijven. 

Nu zijn we meer dan 20 jaar verder en is de situatie daar drastisch veranderd. Drie of vier kinderen delen nu één kamer, in plaats van een bed. Er is centrale verwarming gekomen en de hygienische voorzieningen zijn verbeterd. De kinderen krijgen: ondersteuning in hun ontwikkeling, psychologische hulpverlening, een beroepsopleiding aangeboden en 3 keer per dag een maaltijd. 

Door corona is ons feestje en reünie meerdere keren uitgesteld. Daarom vieren we nu ‘Meer dan 20 jaar Tabitha’ op zaterdagmiddag 28 mei. Ben jij betrokken (geweest) bij de stichting, ben je vrijwilliger of heb je belangstelling? Dan ontmoeten we je graag onder het genot van een hapje en een drankje. Albena en George zullen als eregasten aanwezig zijn en vinden het, net als wij, leuk je weer te ontmoeten.
We willen je vragen je aan te melden via www.tabithanederland.nl/reunie of reunie@tabithanederland.nl

Tot dan!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie