Afbeelding
pixabay

Na-inschrijving Veluwse Trailrun tot 21 augustus, ook TrailWalk

27 mei 2022 om 10:07 Overig

ERMELO Begin volgende week (eind mei) sluit de voorinschrijving en start de na-inschrijving voor de Veluwse Trailrun. Deze inschrijving blijft dan open, mits het maximaal aantal deelnemers per onderdeel nog niet is bereikt, tot 21 augustus. Daginschrijving is niet mogelijk. 

In het kader van Natura2000 op de Veluwe is met de Natuurbeheerders afgesproken dat er een gelimiteerd aantal deelnemers aan de Veluwse TrailRun en TrailWalk mogen meedoen. 

START/FINISH Op het oefenterrein van Defensie, nabij de Ermelosche Heide, zal in het bos een compleet gecamoufleerd outdoor Traildorp worden opgebouwd. Deelnemers zullen hier hun startnummer kunnen afhalen. Naast de bewaakte garderobe, zijn er omkleedtenten, sanitair, foodtrucks, een groot picknickterras met muziek en legerjeeps voor calamiteiten aanwezig. Ook kunnen alle finishers na afloop nog genieten van een gratis biertje, 0.0 of frisdrankje. 

TRAILWALK Naast de TrailRuns van 13, 21 en 30 kilometer is er ook de TrailWalk van 13 kilometer. Deze wandeling met onderweg een goed gevulde fouragepost (7 km), start ook vanaf het outdoor Traildorp en gaat direct over de in bloei staande Ermelosche Heide met kalenderachtige vergezichten. Na 2 kilometer wandelen de TrailWalkers, met een kleine lus, door het oudste bos van de Veluwe het ‘Speulder- en Sprielderbos’ (het bos met de dansende bomen) met tientallen grafheuvels van duizenden jaren oud. 

Meer info via info@veluwsetrailrun.nl of op www.veluwsetrailrun.nl. Direct inschrijven op https://inschrijven.nl/form/2022090350654-nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie