Zelfs de teamleider wilde nog even de baan op.
Zelfs de teamleider wilde nog even de baan op. Saskia van der Zeijden

Eerst puttense racketlon, groot succes.

14 juni 2022 om 10:06 Sport Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag 11 juni 2022, is de eerste puttense racketlon gehouden. Georganiseerd door 3 verenigingen, Tafeltennisvereniging Putten (TVP), Tennisvereniging het Laakhuisje en Badminton Vereniging Putten.

’s Morgen rond 10:30 uur verzamelden zich de 12 deelnemers in de Sporthal de Meeuwen, voor het eerste onderdeel van de dag Tafeltennis. In 3 poules van 4 deelnemers, werd onderling uitgemaakt wie er als nummer 1 in de poule naar voren kwam. Ook als je de partij niet won telde je gemaakte punten mee voor de eindstand. Nadat de 3 partijen waren gespeeld, was er tijd om heerlijk in de zon te genieten van een drankje en het gezelschap van elkaar.

Daarna vertrokken we met z’n allen richting de Sporthal de Putter Eng voor 3 potjes badminton. Voor sommige een nieuwe ervaring, voor andere een welkom weerzien. Ook hier werden er 3 games tot de 21 gespeeld tegen verschillende tegenstanders. Dit alles onder het toeziend oog van onze wedstrijdleider van de dag Ad van Diepen. Vanwege het heerlijke weer, zijn we na het spelen van de wedstrijden, gelijk doorgegaan naar ons laatste onderdeel van de dag Tennis.

Aangekomen bij het Laakhuisje werden we hartelijk welkom geheten door Saskia en de crew van het Laakhuisje. Na een verfrissende versnapering konden we in het heerlijke zonnetje beginnen aan de laatste 3 partijen van de dag. Onder aanmoediging van de fans op het terras, werden de partijen gespeeld. Sommige mensen ontdekte talenten vanwaar ze niet wisten dat ze die hadden. Ook werd het publiek vermaakt met Nadal achtige bewegingen op het center Court.

Na 2 sets, werden we nogmaals verwend met lekkere drankjes en zelfs hapjes. Nadat we weer volledig waren aangesterkt en uitgerust mochten we de laatste en voor sommige beslissen partij gaan spelen. De meeste partijen duurde niet te lang, maar in Poule 3 werd de echte tenniskraker gespeeld tussen Chris en Edwin. Deze eindigde uiteindelijk met 20-21.

Daarna was Ad wederom aan zet en na enige rekenwerk waren de eerste 2 winnaars bekend van de Puttense Racketlon. Bij de vrouwen Nataschja van Es en bij de mannen Jan van de Ruitenbeek.

Niet alleen de organisatie, maar ook de deelnemers waren zeer tevreden. We kunnen niet wachten op de volgende editie!!

De eerste Puttens Racketlon Kampioenen zowel bij de mannen als bij de vrouwen.
De 12 enthousiaste deelnemers aan de Racketlon
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie