Een leuk sportief evenement voor het baasje én de hond.
Een leuk sportief evenement voor het baasje én de hond. Eigen foto

Samen met je hond klimmen, kruipen en zwemmen

16 juni 2022 om 11:45 Dieren

ZEEWOLDE De Dogsurvival Zeewolde komt er weer aan. Een leuk sportief evenement voor het baasje én de hond. Samen leggen zij rennend of wandelend een parcours af van vijf kilometer waarbij ze diverse (water)obstakels tegenkomen.

Het evenement vindt dit plaats op het terrein van Vakantiepark RCN Zeewolde op zaterdag 2 juli aanstaande.

De Dogsurvival Zeewolde is de grootste mud & obstacle run van Nederland. De deelnemers uit Nederland, België en Duitsland, 450 in totaal, leggen een parcours af van ruim vijf kilometer over het strand, door het open water en de slootjes. Hierbij worden diverse hindernissen genomen door zowel baas als de viervoeter. Dat vereist vertrouwen van de hond in zijn baas. 

,,Het belooft ook dit jaar weer een flinke uitdaging te worden”, aldus Miranda de Ruiter namens de organisatie van Dogsurvival Zeewolde. Tijdens dit evenement strijdt men in verschillende klassementen, zoals atleten, open klasse, recreanten of groepen. 

START & FINISH De start en finish is op Vakantiepark RCN Zeewolde waar ook diverse kramen en foodtrucks staan opgesteld. Bezoekers kunnen hier terecht voor een versnapering voor zichzelf maar ook voor de hond. De eerste deelnemer start om 10.15 uur en de laatste om 14.00 uur. De bezoekers kunnen deze sportieve wedstrijd goed vanaf het strand en de dijk bij het vakantiepark bekijken.

De organisatie is in handen van Stichting Dogsurvival Zeewolde en ruim 60 vrijwilligers. De dag is mede mogelijk gemaakt door de verschillende sponsoren die zich graag voor dit evenement inzetten.  

Meer info: www.dogsurvivalzeewolde.nl en www.puurzeewolde.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie