Dankzij het prachtige weer trok de Atelierroute 2022 weer veel bezoekers naar de diverse ateliers in en rond Putten.
Dankzij het prachtige weer trok de Atelierroute 2022 weer veel bezoekers naar de diverse ateliers in en rond Putten. Jolette van Eijden

Themaexpositie in Kunstkelder tot en met 9 juli te bezichtigen

19 juni 2022 om 21:42 Lokaal Deel je nieuws

De Atelierroute Putten 2022 heeft afgelopen weekend veel bezoekers getrokken. Het prachtige weer deed talloze mensen op de fiets stappen voor een tour langs de diverse ateliers in en rond Putten. Wie de Atelierroute (deels) heeft gemist, kan in de Kunstkelder nog (na)genieten van een verzamelexpositie: een bloemlezing van themawerken van de deelnemende kunstenaars.

De aftrap van Atelierroute Putten 2022 vond afgelopen donderdag plaats in de Kunstkelder van het gemeentehuis van Putten, met de opening van de bijbehorende themaexpositie. Het thema van dit jaar is ‘Toekomstdromen’. In de Kunstkelder is van alle deelnemende leden van de Atelierroute één of meer kunstwerken te zien met dit thema als inspiratiebron.

Het was spannend hoe de kunstenaars dit jaar het thema hebben opgepakt. Toekomstdromen zijn immers bijzonder persoonlijk. De een droomt van een wereldreis, de ander van kleinkinderen, de een droomt van wereldvrede, de ander heeft eerder nachtmerries over de toekomst. Iedere kunstenaar geeft vorm aan toekomstdromen vanuit zijn of haar eigen discipline en inspiratie.

De themaexpositie in de Kunstkelder van het gemeentehuis is nog tot en met zaterdag 9 juli 2022 te bezichtigen tijdens de gebruikelijke openingstijden van de Kunstkelder. Deze zijn op dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 16.30 uur en op woensdag en zaterdag van 10.00 tot 12.30 uur. De toegang is gratis. De Kunstkelder heeft een eigen ingang vanaf de parkeerplaats aan de achterzijde van het gemeentehuis (ingang aan de Brinkstraat). Mindervaliden kunnen via de hoofdingang van het gemeentehuis de Kunstkelder bereiken, behalve op vrijdag en zaterdag.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie