Voorzitter Ronald Floor (midden) kreeg bij zijn afscheid uit handen van secretaris Gerard van Eijden en penningmeester Monique Vollenga een rode kornoelje en een cadeaubon uitgereikt.
Voorzitter Ronald Floor (midden) kreeg bij zijn afscheid uit handen van secretaris Gerard van Eijden en penningmeester Monique Vollenga een rode kornoelje en een cadeaubon uitgereikt. Jolette van Eijden

Puttense bijenhouders wisselen hun ‘koningin’

30 september 2022 om 22:32 Overig Deel je nieuws

Waar een bijenvolk eens in de zoveel jaar van koningin wisselt, nam de Vereniging Bijenteelt Putten, die inmiddels al 105 jaar bestaat, afgelopen week tijdens de jaarlijkse ledenbijeenkomst afscheid van haar voorman, voorzitter Ronald Floor. Gedurende bijna zeven jaar was hij voorzitter, nadat hij ook al ruim zeven jaar als secretaris de vereniging had gediend. Het voorzittersstokje is overgenomen door Kees Doppenberg. De Puttense imkers zijn Ronald erg dankbaar voor zijn enorme inzet en toonden dat met een mooi cadeau: een rode kornoelje en een waardebon waar Ronald naar eigen zeggen planten voor zal kopen waar zijn bijen van zullen smullen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie