PuttenOpen damtoernooi.
PuttenOpen damtoernooi. PDC Putten

Hoopman winnaar tweede editie damtoernooi PuttenOpen

8 mei 2023 om 09:57 Denksport

PUTTEN Hoopman is winnaar geworden van de tweede editie van het PuttenOpen damtoernooi dat door damclub PDC Putten en Stichting Hersenfitness werd georganiseerd.

Vanaf de derde speeldag had Hoopman een punt meer dan zijn opponenten. Die voorsprong hield hij vast door in de slotronde organisator Van de Veen te verslaan. Tweede werd Fennema en derde Van Marle.

GESLAAGD TOERNOOI

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi met dit jaar bijna een verdubbeling van het aantal deelnemers ten opzichte van vorig jaar toen het toernooi voor het eerst werd gehouden.

BERGKLASSEMENT

De dagprijzen van de vierde en laatste speeldag gingen naar Broek en Bruins. Van der Velde won het bergklassement met bijna twintig ratingpunten winst. Dubelaar won het ratingklassement tot 950 ratingpunten en Eekelschot het ratingklassement van 951 tot 1100 ratingpunten.

PRIJSUITREIKING

Het toernooi dat onder leiding stond van internationaal arbiter Van der Ploeg werd gehouden in de sportkantine van voetbalclub SDC Putten waar de plaatselijke damclub haar onderkomen heeft. Bij de prijsuitreiking was wethouder ‘t Jong van de gemeente Putten die samen met organisator Arissen de prijzen uitreikten.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie