Afbeelding
© Tim van Donkersgoed

Geslaagde start van kermis Putten

5 augustus 2022 om 09:16 Evenementen

PUTTEN Op de parkeerplaats van de Halvinkhuizerweg is de jaarlijkse kermis neergestreken. Tot en met 13 augustus is er voor jong en oud weer het nodige te beleven. 

Op de eerste donderdag was het meteen gezellig druk. Zoals altijd staan op de kermis de traditionele kermisspellen zoals de grijpkranen en muntenschuivers en voor de kleintjes onder andere eendjes vissen en touwtje trekken. Fotograaf Tim van Donkersgoed maakte een foto-impressie.

“Sinds we vorig jaar de botsauto’s centraal op het plein hebben geplaatst is er veel meer sfeer” meldt organisator Nico Sterrenberg. Ook dit jaar zijn er weer een aantal nieuwe attracties: De Shake it, pink date, bingo en het theater van de winnende mensen. 

“Waar in bijna heel Nederland de Eurodag is afgeschaft gaan we er in Putten mee door. Kermis moet betaalbaar zijn voor iedereen.” aldus Sterrenberg. Ook volgende week donderdag zullen de draaiende attracties weer slechts 1 euro kosten. 

Op zaterdag 13 augustus is er ’s avonds een verloting waarbij onder meer een vakantiereis gewonnen kan worden. Op zondag zal de kermis gesloten zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie