Afbeelding
eigen foto

VVV Putten klaar voor nieuw seizoen

14 april 2019 om 08:10 lokaal

PUTTEN 'Wij hebben er weer zin in!' aldus Suzanne van den Bor, vestigingsmanager van VVV Putten. De winkel staat weer vol met nieuwe artikelen, routes en de meest actuele folders en brochures.

Met het paasweekend en de meivakantie voor de deur zal het vakantieseizoen nu dan echt losbarsten. Jaarlijks informeren de informatrices van de VVV duizenden bezoekers over de bezienswaardigheden, activiteiten en accommodaties in Putten en de omgeving. Naast de bezoekers in de winkel worden er ook vele geïnteresseerden geïnformeerd en geïnspireerd via de website, social media, telefoon en email.

Ook dit jaar wordt er in Putten weer veel georganiseerd. "Het start nu al met bijvoorbeeld de Lammetjesdag bij Boerderijwinkel de Vrolijke Geit en de uitgebreide viering van Koningsdag. Dit wordt het hele zomerseizoen doorgezet met evenementen zoals de Veteranendag, Beachpull, BOOM IN' en de Polo & Countryfair. Om een overzicht te geven van het aanbod is er ook dit jaar gratis een mooie overzichtelijke jaarkalender af te halen bij de VVV.

Om te helpen met het verstrekken van de juiste informatie organiseert de VVV jaarlijks de VVV Vipdag. Tijdens deze dag worden de leden van de VVV en hun personeelsleden uitgenodigd om een bezoek te brengen aan verschillende toeristische bedrijven en wordt er een inspirerende presentatie gegeven, waarmee iedereen weer volledig op de hoogte is van alle ins en outs. 'Uiteindelijk draagt iedereen, met wie de vakantieganger in contact komt, bij aan de ultieme vakantiebeleving. Of je nu de weg wijst, een ijsje verkoopt, een rondleiding geeft of achter de receptie staat. Hopelijk zorgt iedereen voor een glimlach op het gezicht van de bezoekers.'

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie