ons logo
ons logo Twinkel

Informatieavond over PGB door Per Saldo

29 september 2020 om 13:34 lokaal Deel je nieuws

Op woensdagavond 14 oktober organiseert stichting Twinkel een informatieavond over PGB  speciaal voor ouders van een kind met een beperking.

Een voorlichter van Per Saldo, de belangenvereniging van mensen met een pgb, vertelt over wat een persoonsgebonden budget (pgb) inhoudt, wat er in de praktijk bij komt kijken en welke mogelijkheden het kan bieden voor ouders en hun naasten.

Wat komt er aan bod?

Wat is een pgb en wat zijn de verschillen met zorg in natura. Wat komt er bij kijken bij het beheren van een pgb. Waar kun je een pgb aanvragen.

Hierna komt een gedeelte waarin je vragen kunt stellen over alles wat maar met pgb te maken heeft: bv. wat als mijn kind meer zorg nodig heeft, wat als mijn zorgverlener ziek is, wat is een gewaarborgde hulp etc.

Om iedereen de ruimte te geven voor zijn vragen kunnen maximaal 25 personen deelnemen. Graag van te voren aanmelden via info@stichtingtwinkel.nl onder vermelding van het aantal personen. Of bel naar Suzanne Nijveld, tel. 0341554249 voor meer informatie.

De avond wordt gegeven in de Tinne, Houtkamp 33 in Harderwijk. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur met koffie. Deelname is gratis (vrijwilige bijdrage is welkom).

Uiteraard hanteren wij de regels van het RIVM.

Stichting Twinkel organiseert activiteiten voor kinderen met een beperking in de regio Ermelo, Harderwijk en Putten. Tevens organiseert Twinkel onmoetingsmomenten en voorlichtingsavonden voor ouders. Benieuwd naar ons aanbod? Zie www.stichtingtwinkel.nl of kijk op onze facebookpagina. Welkom!

Twinkel, omdat élk kind de kans moet krijgen mee te kunnen doen....

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie