De cast van Toneelvereniging Ernst en Luim Putten 2023
De cast van Toneelvereniging Ernst en Luim Putten 2023 Eigen foto

Toneelvereniging Ernst & Luim speelt Look a Like

30 januari 2023 om 22:46 Lokaal Deel je nieuws

Toneelvereniging Ernst & Luim Putten speelt op zaterdag 4 maart en zaterdag 11 maart de voorstelling “Look-a-like” in Stroud te Putten. Een krimi-klucht, geschreven door Ewouter Vogel.

Als Anita een lot uit de loterij wint, besluit ze alles voor haar zelf te houden. Ze deelt nietsmet haar man en wil het liefst van hem af. Maar dat lijkt allemaal niet zo eenvoudig. Er zijnmeer kapers op de kust, althans zo lijkt het. Want behalve de journalist, komen oom en tantelangs die het grote nieuws hebben gehoord. En als er dan een pistoolschot klinkt en een lijkgevonden wordt, komt ook de nieuwsgierige buurvrouw een kijkje nemen.

Maar dan verdwijnt het lijk en wordt er een prive-detective ingeschakeld. Maar of dat eensucces is? Voor Anita des te meer de reden om de biezen te pakken er met het geld van tedoor te gaan. Of komt ze bedrogen uit?

De zaal is om 19:30 uur open en de voorstelling begint om 20.00 uur. De regie is in handen van Tristan Boersma en souffleuse is Jannie Schreur.  Deze krimi-klucht zorgt voor veel humor en spanning. Kortom: een heerlijk avondje uit. Dat wil jezeker niet missen! 

Bestel dus snel je kaartjes op www.ernstenluimputten.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie