Orthopedisch chirurg Pieter Lammers opent samen met zijn collega-orthopeden de Focuskliniek op feestelijke wijze
Orthopedisch chirurg Pieter Lammers opent samen met zijn collega-orthopeden de Focuskliniek op feestelijke wijze Eigen foto St Jansdal

Excellente zorg in Focuskliniek Orthopedie St Jansdal

1 februari 2023 om 17:18 Lokaal Deel je nieuws

Op feestelijke wijze is de Focuskliniek Orthopedie, onderdeel van ziekenhuis St Jansdal, geopend. Veel fysiotherapeuten uit de regio waren hierbij aanwezig. Het bijzondere aan de Focuskliniek in zowel Lelystad als Harderwijk is dat het de voordelen van een ziekenhuis combineert met topspecialistische zorg en kortere toegangstijden. 

Orthopedisch chirurg Pieter Lammers: “Onze orthopedische zorg van de Focuskliniek vindt plaats binnen de veilige omgeving van het ziekenhuis. Alle specialismen en faciliteiten zijn hiervoor beschikbaar. Zo zijn wij in staat om elke patiënt, ongeacht zijn of haar gezondheid, te behandelen.”

Nieuw concept

Het integreren van een focuskliniek in de ziekenhuiszorg is een nieuw concept binnen St Jansdal. Binnen de Focuskliniek richten de orthopedisch chirurgen zich op patiënten met heup- en knieartrose en voorstekruisbandletsel. Zij bieden hiermee een superspecialisatie op orthopedisch vlak.  De grootste voordelen zijn korte toegangstijden, snelle diagnostiek en behandeling. Daarnaast een vaste dokter, innovatieve operatietechnieken en een gastvrije ontvangst.

De orthopeden opereren jaarlijks meer dan duizend patiënten met klachten aan knieën en heupen. En met succes! Vrijwel alle patiënten zijn snel na een operatie weer volop in beweging.

Kijk voor meer informatie op www.focuskliniekstjansdal.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie