Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling In theorie van Andries Tunru op vrijdag 24 maart in Theater Stroud.
Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling In theorie van Andries Tunru op vrijdag 24 maart in Theater Stroud. Super Formosa Photography (fotografie) en Studio Daad (bewerking)

Cabaretvoorstelling van Andries Tunru in Theater Stroud

8 maart 2023 om 14:37 Lokaal Deel je nieuws

Theater Stroud presenteert op vrijdag 24 maart 2023 de cabaretvoorstelling In theorie van Andries Tunru. In zijn tweede programma haalt Andries Tunru – winnaar van onder andere de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten – zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn – en daarmee onze – binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

De voorstelling van 24 maart begint om 20.15 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via www.theaterstroud.nl. Daar kan ook, zoals bij elke voorstelling in Theater Stroud, een reservering worden gemaakt voor een plaats aan de Theatertafel (gratis) en een borrelarrangement. Bij de voorstelling is een pauzedrankje inbegrepen.

Er zijn nog kaarten te koop voor de voorstelling In theorie van Andries Tunru op vrijdag 24 maart in Theater Stroud.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie