Afbeelding
Signatures

Festival “Om gelijk weer te vergeten”

31 mei 2023 om 12:42 Lokaal Deel je nieuws

Het ZorgErf organiseert aanstaande vrijdag 2 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur het Festival “Om gelijk weer te vergeten”. Tijdens deze middag zijn er veel activiteiten gratis te bezoeken op het Erf. Van een open podium tot aan muzikanten en van verkoop tot aan rondleidingen. Alle lichten staan op groen om een bezoek te brengen aan deze bijzondere locatie! 

ZorgErf Buiten-Land
ZorgErf Buiten-Land biedt een liefdevolle plek waar mensen met dementie voluit kunnen leven en zichzelf kunnen zijn. Een plek waar je zelf zou willen wonen als dit nodig is. Met het festival met een kenmerkende naam in het vooruitzicht bevestigd ZorgErf nogmaals dat zij gaan voor deze liefdevolle plek voor bewoners, dierbaren van de bewoners en alle collega’s en vrijwilligers.

Festival “Om gelijk weer te vergeten”
Op het festival zijn verschillende muzikanten te beluisteren zoals Hans Haak met de handpan, Trio The Blue Suspenders en het Nijkerks Stedelijk Fanfare Corps. Daarnaast is er ook het open podium waar iedereen zich voor mag opgeven óf kom gezellig kijken naar al het talent.

Opening kunstroute
Aanstaande vrijdag is bij ZorgErf ook de opening van de kunstroute. Jan Mastenbroek opent de route. Daarnaast zijn kunstenaars Gerrit van Emous en Madelon Weinberger aanwezig om toelichting te geven over hun geëxposeerde werk.

Locatie: Veenwaterweg 3B in Putten
Tijd: 16.00 uur tot 20.00 uur
Entree: gratis! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie