Zelfde meisje, maar 1 foto is genoeg, ik kon hem alleen niet verwijderen
Zelfde meisje, maar 1 foto is genoeg, ik kon hem alleen niet verwijderen Suzanne Nijveld

Twinkel zoekt 'bijzondere kinderen' met liefde voor muziek

6 september 2020 om 20:38 Maatschappelijk Deel je nieuws

Ben jij ook dol op muziek? Zelf muziek maken op een instrument?  Dansen of meebewegen op muziek? Of misschien wel muziek luisteren?

En ben jij heel bijzonder omdat je een beperking hebt? Dan zoeken we jou!!

 

Elk kind of jongere die door zijn beperking niet aan het reguliere aanbod van muziek mee kan doen is van harte welkom!

Op zaterdagmorgen 19 september ben je om 11.00 uur welkom op de kennismakingsochtend met muziek. Een deskundige muziekdocente, die bekend is met deze doelgroep, verzorgt de muzieklessen. En natuurlijk blijft het niet bij de kennismaking. Als je het leuk vindt, ben je ook op de volgende zaterdagen van harte welkom. Voor dit jaar zijn dat de volgende dagen : 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november en 12 december.

Het duurt van 11.00 tot 12.00 uur en is in de Roef, Zuiderzeepad 1 te Harderwijk.
 

De eerste kennismaking is gratis, voor de volgende dagen wordt een kleine bijdrage gevraagd. Opgeven kan via de mail: info@stichtingtwinkel.nl of bel naar 06-23816195 voor meer informatie.

Als je wilt geef dan naast de naam en leeftijd van je kind, ook de ontwikkelingsleeftijd en eventuele bijzonderheden van je kind door. Dan kan daar wellicht rekening mee gehouden.

Benieuwd naar wat er binnenkort nog meer georganiseerd wordt? Houd dan onze facebookpagina in de gaten of kijk op www.stichtingtwinkel.nl

Twinkel is een ouderinitiatief, draait alleen op vrijwilligers en is onlangs opgericht in Ermelo.  Zij organiseert muziek- beleef- en spelactiviteiten voor kinderen en jongeren met een beperking uit de regio. Ook worden er wandelingen en informatiebijeenkomsten georganiseerd voor de ouders .

Twinkel, omdat èlk kind de kans moet krijgen om mee te mogen doen…

Meisje op de trommels
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie