Van links naar rechts onder: Teunis van Winkoop, Berry van den Pol, Shelly Klomp. Van links naar rechts boven: Hans Renes, Gerjan Duits, Ben Schuit.
Van links naar rechts onder: Teunis van Winkoop, Berry van den Pol, Shelly Klomp. Van links naar rechts boven: Hans Renes, Gerjan Duits, Ben Schuit. Diana Guliker

70e avondvierdaagse in Putten zonder financiële zorgen dankzij de 3 hoofdsponsoren

27 maart 2023 om 13:05 Maatschappelijk

PUTTEN De ondertekening van de sponsorcontracten voor de avondvierdaagse vond vrijdag plaats. De hoofdsponsoren werden dit jaar gastvrij ontvangen door Berry van den Pol en Gerjan Duits, eigenaren van Vakgarage Hoge Eng in Putten. 

Hans Renes (secretaris) en Ben Schuit (penningmeester) waren namens de  PRC Avondvierdaagse Putten aanwezig toen de drie hoofdsponsoren hun handtekening zetten,  Shelly Klomp namens Sauna Drôme, Teunis van Winkoop namens Van Winkoop & Zn. Stalinrichting, montage en elektrotechniek en Berry van den Pol namens Vakgarage Hoge Eng. Na de officiële handeling werd de overeenkomst beklonken met een drankje midden in de garage. Natuurlijk werd er geproost op een mooie avondvierdaagse 2023.

Het bestuur van de PRC Putten is blij met de sponsoren, want zij maken een avondvierdaagse zonder financiële zorgen mogelijk. 

De voorbereidingen van de avondvierdaagse zijn in januari al gestart. De meeste verkeersregelaars hebben hun examen al afgelegd en de muziekgezelschappen zijn gecontracteerd. De tekst op de website is geactualiseerd, de nieuwe routes zijn klaar en de EHBO heeft weer toegezegd te zullen komen. De speciale avondvierdaagsekrant is in de maak en wordt in mei in Putten verspreid. Wanneer men een ja/nee sticker heeft of om een andere reden de krant niet heeft gekregen, kan deze op verschillende plaatsen in Putten, zoals bij de VVV en in de meeste supermarkten, gewoon worden meenemen. 

Dit jaar gaat de avondvierdaagse voor de zeventigste keer van start op dinsdag 6 juni. Op www.avondvierdaagse-putten.nl kan men zich vanaf 1 april inschrijven en alle info lezen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie