Afbeelding
Z & PC Triton

Een weekend om niet snel te vergeten voor Z & PC Triton Putten

4 juli 2022 om 14:01 Overig

PUTTENAfgelopen weekend is een grote groep zwemmers van Z & PC Triton Putten afgereisd naar Eindhoven voor de Netherlands Invitational 2022.

Dit was niet zomaar een wedstrijd. Naast dat het niveau heel hoog lag, werd er gezwommen in het 50 meter bad in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion. Voor veel van onze zwemmers was dit nieuw en iedereen heeft dan ook zijn ogen uitgekeken.

De wedstrijd bestond uit twee dagen. Na de eerste dag had Triton Putten al veel succes behaald. Nieuwe persoonlijke records, medailles en badeendjes. Een badeendje won je, wanneer je jouw serie won.

Z & PC Triton Putten had het helemaal top geregeld voor de zwemmers. We overnachtte in het nabij gelegen Van der Valk in Eindhoven, waar het aan niets ontbrak. Tijdens het inbegrepen ontbijt en diner is er heerlijk gegeten en gezellig gekletst. Want bij Z & PC Triton Putten is de band onderling erg belangrijk.

Na een goede nacht rust en een perfect verzorgd ontbijt, was de tweede dag van de wedstrijd aangebroken. Wederom een geslaagde dag waar gezelligheid en prestatie hand in hand met elkaar gingen.

Z & PC Triton Putten heeft met deze mooie groep van 24 zwemmers, 11 medailles, 17 badeendjes, verschillende clubrecords en talloze persoonlijke records, het zeer goed gedaan.

Maar misschien nog wel het belangrijkste, het is een herinnering om nooit te vergeten!

Nieuwsgierig naar de beelden? Check de sociale mediakanalen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie
advertentie