Afbeelding
Gijs van Poolen

Jeugdkeepers Sdcp weer in het nieuw

30 september 2022 om 20:30 Overig Deel je nieuws

Het begint bijna een traditie te worden dat de jeugdkeepers bij aanvang van het nieuwe seizoen voorzien worden van een paar keepershandschoenen. Hopelijk kunnen we deze ‘traditie’ nog jaren blijven voortzetten, maar dit kan alleen door medewerking van sponsoren, en ook dit jaar hebben we dat weer rond gekregen.

Na een gesprek met Walter Schuurman van Become Gladiator over het verzorgen van keepershandschoenen voor alle jeugdkeepers, zagen wij allebei genoeg aanknopingspunten om dit ook dit seizoen weer te realiseren.

Wij konden deze keepershandschoenen ook dit jaar voor een sterk gereduceerde prijs aanschaffen via onze clubsponsor voor keepersbenodigdheden: www.keepershandschoenen.nl, maar er bleef nog een aardig gat om dit financieel te dichten.

De volgende sponsoren hebben wij bereid gevonden om een bijdrage te leveren, om alle jeugdkeepers te voorzien van hoge kwaliteit Become Gladiator handschoenen:

C. Doldersum Stukadoor en Afbouwbedrijf Putten

Dwars Multiservice Harderwijk

Tijs Willemsen Rietdekkersbedrijf Putten

De Boer Dakbedekkingen Putten

A.L Kops Afbouw en Stukadoorsbedrijf Putten

Dit is natuurlijk een geweldige opsteker voor onze keepers en wij zijn er dan ook heel erg blij mee. Wij bedanken alle sponsoren voor het mogelijk maken van deze vorm van uitstraling voor een belangrijke teamspeler in ieder team, namelijk de keeper!

Namens de Keepersopleiding en de Jeugdafdeling van SDCP.

Gijs van Poolen

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie