Esther Krook in de halve finale voor FOTY Awards
Esther Krook in de halve finale voor FOTY Awards Frea Kroese Freative Fotografie

Puttenaar in de halve finale om freelancer van het jaar te worden

10 oktober 2022 om 19:51 Overig Deel je nieuws

Waarom neem je deel aan de FOTY Awards? 

Mijn missie is om 40+ ondernemende vrouwen op te laten staan en impact te gaan maken met hun bedrijf. Heb lef, ga ervoor. De wereld heeft het nodig. We hebben iets moois toe te voegen aan deze wereld. Met mijn deelname hoop ik veel vrouwen te bereiken en dat ze van hard werken met een D naar leven en werken met hun hart met een T gaan.

Wie ben je en wat doe je?

Esther Krook en na ruim 20 jaar loondienst ondernemer geworden op mijn 40e. Het begon op een regenachtige zondagmiddag in september 2017. Op Facebook kwam een advertentie voorbij van de VA Business Academy voor de opleiding tot Virtueel Assistent. Ik zei tegen mijn man “Dit ga ik doen”. En een paar dagen later had ik me ingeschreven voor de opleiding en op 1 oktober 2017 zat ik bij de KvK en was ik ineens ondernemer met VA Goed Geregeld. De naam was al snel gevonden want Esther regelt het wel of vraag het maar aan Esther dan komt het goed en VA omdat ik als Virtueel Assistent startte.

Vorig jaar begon het te kriebelen “Blijf ik dit doen tot mijn pensioen”. In 2021 heb ik mijn Big Five for Life, mijn vijf grootste levensdoelen ontdekt. Nu leef en werk ik dagelijks volgens mijn Big Five for Life en onderneem succesvol met mijn hart. VA Goed Geregeld is Business Goed Geregeld geworden en ik ben de eerste Positieve Business Aanjager van Nederland.

Sinds dit jaar ben ik gecertificeerd Big Five for Life coach en zet deze wereldwijd beproefde methode in. Dit is één van de Positieve Aanjagers die ik inzet. Positieve Aanjagers zijn hulpmiddelen die je triggeren om in actie te komen. Zoals een persoonlijkheidstest, online trainingen, 1:1 begeleiding, live dagen en meer.

Ik merk dat veel vrouwen die na jaren loondienst gaan ondernemen moeite hebben om de impact te maken die wel in hen zit. Er wordt ook veel van je gevraagd als je na jaren loondienst ineens ondernemer bent. Ik wil deze vrouwen aanjagen het beste uit zichzelf te halen.

Wat maakt zelfstandig ondernemen zo leuk? 

Eigenwijs zijn op je eigen wijze. Zelf de regie hebben en doen waar je energie van krijgt. Samenwerken met andere ondernemers waar je blij van wordt. Impact maken op je eigen manier. Ergens voor gaan staan en je kop boven het maaiveld uitsteken.

Hoe onderscheid jij je ten opzichte van andere bedrijven? 

Enorm veel doorzettingsvermogen en positiviteit hoor ik vaak en een aanjager. Vernieuwend willen zijn, niet de standaard wegen bewandelen. Niet voor niks noem ik me geen coach/trainer maar Positieve Business Aanjager.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie